Fimes Logo Ota yhteyttä

Logot ja brändi

BRÄNDI SOLMUSSA?

Autamme sinua uuden tai nykyisen brändin kehittämisessä, jotta voit erottua kilpailijoistasi ja vahvistaa brändisi tunnettavuutta.

Teemme myös logoja ja muita markkinointimateriaaleja, kuten mainospostereita ja elementtejä sekä esimerkiksi mainoskuvia/videoita sosiaalisiin medioihisi.

BRÄNDISI ON MEILLE TÄRKEÄ!

Pidämme brändiäsi tärkeänä, valitsemalla meidät hoitamaan mahdolliselle uudelle yrityksellesi brändi-ilmeen tai uudistamaan nykyistä brändiäsi pidämmme huolen että edustut brändisi mukaisella tavalla. Annamme hyödyllisiä vinkkejä sekä ohjeita että myöskin ohjausta brändisi tunnettavuuden kasvatukselle.

Brändilläsi erotut todellisesti kilpailijoistasi! Laadukkaasti suunniteltu ja yhtenäinen brändi varmistaa avonaisen moottoritien menestykseesi.

Huomioithan myös että brändiasiat ja verkkosivut kulkevat käsi- kädessä! Tutustu myös tarjoamiimme verkkosivu- sekä somepalveluihimme! Tehdään yhdessä kaunis kokonaisuus!

TOTEUTAMME

  • Brändimanuaalit
  • Logot
  • Mainokset
  • Värisuunnittelu
  • Brändistrategiat

HINNOITTELU JA TOTEUTUS

Suoranaista muottia tai suunnitelmaa kuinka tämänkaltainen palvelu toteutetaan ei ole, sillä jokainen projekti katsotaan tilannekohtaisesti, jotta lopputuloksesta tulee todellisesti erottuvaa. Myöskään hinnoittelua ei ole suoraan tehty. Tarkimman lopputuloksen saat ottamalla meihin yhteyttä ja kysymällä mitä voisimmekaan tarjota juuri sinun tarpeisiisi. Voit kuitenkin olla lähes täysin varma että valitsemalla meidät säästät rahaa

KIINNOISTUTKO?

Ota yhteyttä! Vastaamme mahdollisimman pian ja keskustelemme kanssasi tarkemmin siitä, miten voimme auttaa sinua. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja miten voimme räätälöidä ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi. Älä siis epäröi vaan ota meihin yhteyttä, me olemme täällä auttamassa sinua!

Pyydä tarjous