Fimes Logo Ota yhteyttä

Sosiaalinen media

SOME. MEDIA. NÄKYVYYS.

Sosiaalinen media on tärkeä osa nykypäivän liiketoimintaa. Se tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laaja yleisö ja luoda vahvoja suhteita asiakkaisiin. Me autamme sinua kehittämään sosiaalisen median strategiaa, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tai toimintasi tarpeita sekä tavoitteita.

Palvelumme sisältää sisällön suunnittelua, julkaisua ja seurantaa. Suunnittelemme yhdessä kanssasi sopivan sisältöstrategian, joka herättää yleisön kiinnostuksen ja tukee yrityksesi brändiä. Julkaisemme säännöllisesti laadukasta sisältöä eri sosiaalisen median kanavissa ja seuraamme tarkasti sen vaikutuksia.

ONKO HILJAISTA?

Kaipaisitko näkyvyyttä someissa? Onko nykyiset sometilisi jäänyt kehityksessä jälkeen? Ole huoleti, me autamme! Tarjoamme siis monenlaisia sosiaaliseen mediaan liittyviä palveluita, kuten sometilien ylläpitoa, tilien freshausta ja päivitystä nykypäivään.

Varsinaista muottia tai hinnastoa meillä ei tämän tyyppisiin palveluihin ole, joten ota rohkeasti yhteyttä niin pohditaan mitä saammekaan aikaiseksi. Mitä hintaan tulee, saat meiltä varmasti parhaimman tarjouksen laadusta tinkimättä.

KIINNOISTUTKO?

Ota yhteyttä! Vastaamme mahdollisimman pian ja keskustelemme kanssasi tarkemmin siitä, miten voimme auttaa sinua. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja miten voimme räätälöidä ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi. Älä siis epäröi vaan ota meihin yhteyttä, me olemme täällä auttamassa sinua!

Pyydä tarjous