Fimes Logo Ota yhteyttä

Koodia Suomesta -jäsenyys!

Tiedoitteet

16.4.2023

Koodia Suomesta -jäsenyys!

Voimme ylpeinä ilmoittaa, että olemme juuri liittyneet Koodia Suomesta Ry:n jäseneksi. Merkin käyttöoikeus myönnetään hakemuksesta yrityksille, joiden Suomessa kehitetyn ohjelmistotuotteen kotimaisuusaste on vähintään 80 prosenttia valmistusarvosta tai joiden kaikille Suomessa sijaitseville asiakkaille toimitettujen ohjelmistokehityspalveluiden kotimaisuusaste on vähintään 80 prosenttia valmistusarvosta.  

Koodia Suomesta Ry:n tavoitteena on: 

– Kehittää suomalaista ohjelmointiosaamista varmistaaksemme edellytykset hyvinvointiyhteiskunnallemme. 

– Kannustaa toimijoita yhteistyöhön ja tarjota verkottumismahdollisuuksia. 

– Edistää tasa-arvoa ja hyödyntää paremmin osaamispotentiaalia rohkaisemalla aliedustettuja ryhmiä hakeutumaan IT-alalle. 

– Kehittää suomalaisen ohjelmistoliiketoiminnan kilpailukykyä ja käyttöä niin kotimaassa kuin ulkomailla. 

Jäsennyys on tunnustus siitä, että tuotamme ohjelmistotuotteeet ja -palvelumme Suomessa. 

Tämä jäsenyys osoittaa myös, että olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita verkkopalveluita ja ohjelmistokehitystä kotimaisesti ja laadukkaasti. Teemme kaikkemme kehittääksemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja auttaaksemme heitä menestymään digitaalisella markkinapaikalla. 

Olemme ylpeitä jäsenyydestämme Koodia Suomesta Ry:ssä ja tulemme jatkossakin kehittämään toimintaamme, jotta voimme jatkaa kotimaisen ohjelmistokehityksen edistämistä ja suomalaisen ohjelmointiosaamisen kasvattamista. 

Lue lisää Koodia Suomesta Ry:stä: https://koodiasuomesta.fi/