Fimes Logo Ota yhteyttä

Arvot osana toimintaamme

Yleinen

3.6.2023

LÄPINÄKYVYYS

Fimes on yritys, joka arvostaa avoimuutta ja selkeyttä kaikessa toiminnassaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme täyden avoimuuden siitä, mitä teemme ja miten se toteutetaan. Uskomme, että läpinäkyvyys on ratkaisevan tärkeää asiakkaidemme luottamuksen voittamiseksi sillä koemme että asiakkaidemme on voitava tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Omaamme vankan sitoutumisen läpinäkyvyyteen, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Kerromme avoimesti toiminnastamme ja palveluidemme toteuttamisesta, jotta asiakkaamme voivat olla täysin tietoisia siitä, mitä heille tarjoamme. Emme piilota mitään, vaan olemme aina valmiita vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin ja tarjoamaan heille täyden avoimuuden.

Läpinäkyvyys on yksi yrityksemme tärkeimmistä arvoista, ja haluamme tuoda sen esiin myös sosiaalisen median kanavillamme. Olemme ylpeitä siitä, että voimme mainostaa avoimuutta ja selkeyttä somessa, ja toivomme, että se rohkaisee muitakin yrityksiä seuraamaan esimerkkiämme. Lopulta läpinäkyvyys on kaikkien etu, ja uskomme, että rehellinen ja avoin toimintamme vahvistaa asiakassuhteitamme ja auttaa meitä menestymään pitkällä aikavälillä.

EDULLISUUS

Fimes haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja palveluita, ilman että hintalappu järkyttää kukkaroa. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas, oli hän sitten pieni tai suuri toimija, pystyy saamaan laadukkaat ratkaisut kohtuulliseen hintaan. Tiedämme, että monet yritykset kamppailevat taloudellisten haasteiden kanssa, ja siksi haluamme tarjota mahdollisuuden saada laadukasta palvelua ja tuotteita ilman että kaikki varat menevät siihen.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan edullisia hintoja ilman että laatu kärsii. Tämä on yksi arvoistamme, joita vaalimme ylpeydellä. Uskomme, että edullisuus ja laatu eivät ole toisensa poissulkevia tekijöitä, vaan ne voivat kulkea käsi kädessä. Meillä asiakkaat eivät tarvitse maksaa miljoonia saadakseen laadukkaita ratkaisuja.

Tällä alalla olemme oppineet, että hinta ei aina kerro kaikkea. Markkinoilla näkee todella paljon palveluita, jotka toteutetaan kovaan hintaan, vaikka ihmisen vaatima työ loppupeleissä on hyvin vähäistä. Sen sijaan, että pyrkisimme tekemään suurimman voiton, haluamme luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja auttaa asiakkaitamme menestymään. Siksi tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja, jotka eivät vaaranna palvelun tai tuotteen laatua.

Lopuksi, haluamme korostaa, että uskomme siihen, että jokaisella yrityksellä on oikeus saada laadukasta palvelua ja tuotteita kohtuulliseen hintaan. Siksi pyrimme tarjoamaan palveluita ja tuotteita edullisesti, tinkimättä laadusta.

LUOTETTAVUUS

Fimes arvostaa luotettavuutta, sillä uskomme sen olevan avain menestykseen ja kestävään liiketoimintaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, joihin voi luottaa täysin ja jotka ovat kestäviä ajan saatossa.

Luotettavuus ei ole vain meidän etumme, vaan se on myös asiakkaidemme etu. Kun voimme taata luotettavan palvelun ja laadukkaat tuotteet, voimme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden ja luottamuksen meihin. Tämä puolestaan johtaa pitkäaikaisiin ja positiivisiin asiakassuhteisiin, jotka ovat välttämättömiä menestyvälle liiketoiminnalle.

Tämän vuoksi olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta. Emme tingi laadusta, vaan käytämme vain kestäviä ja luotettavia ratkaisuja, jotka takaavat kestävän lopputuloksen.

Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme voivat nukkua yönsä hyvin tietäen, että me hoidamme kaiken puolestasi.

Luotettavuus on meidän yrityksen peruspilari ja tärkein arvo. Tarjoamme asiakkaillemme vain kestäviä ja luotettavia ratkaisuja, joihin voi luottaa täysin. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota luotettavaa palvelua aina kilpailukykyiseen hintaan.