Fimes Logo Ota yhteyttä

Ajankohtaista asiaa

Yleinen

3.6.2023

Olemme tehneet muutoksia sopimusehtoihimme ja webhotelli-palveluumme.
Sopimusehdot on nyt koottu yhteen dokumenttiin kahden erillisen dokumentin sijasta. Tämä tarkoittaa, että sekä yleiset sopimusehdot että webhotellien sopimusehdot löytyvät nyt samasta dokumentista (sopimusehtomme).

Yhdistämällä käyttöehdot yhdeksi dokumentiksi Fimes helpottaa asiakkaidensa arkea, sillä heidän ei tarvitse enää etsiä ja tarkistaa erillisiä dokumentteja eri palveluiden osalta. Kaikki tarvittavat tiedot ja ehdot ovat nyt kätevästi yhdessä paikassa, mikä tekee sopimusten tarkastelusta ja hallinnasta vaivattomampaa sekä selkeämpää.

Toinen muutos liittyy webhotelli-palveluumme. Fimes tarjoaa nyt asiakkailleen uudistetun hinnaston webhotelli -palvelun osalta. Uudistettu hinnasto sisältää erilaisia paketteja ja vaihtoehtoja, jotka vastaavat asiakkaiden erilaisia tarpeita ja budjetteja. Kaikki webhotellimme sijaitsevat nykyään Suomessa ja ne pyörivät laadukkailla ja nopeilla palvelimilla Tuusulassa.

Fimes pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluitaan ja tarjoamaan asiakkailleen parempia käyttökokemuksia. Webhotelli -palveluun tehdyt muutokset ovat osa Fimesin pyrkimyksiä vastata entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja tarjota heille entistä tehokkaampia ja käyttäjäystävällisempiä palveluita läpinäkyvästi ja luotettavasti.