Ammattimaiset verkkosivut yrityksellesi

Verkkosivut ovat yksi yrityksesi tärkeimmistä markkinointi- ja infokanavista. Miksi emme siis tekisi niistä sinulle täydellisiä?

Verkkosivuille tarvetta?

Ei hätää, me hoidamme!

Verkkosivut ovat pääosaamisalaamme. Käytämme avoimen lähdekoodin WordPress järjestelmään, jonka päälle rakennamme juuri tarpeisiisi sopivat verkkosivut käsityöllä aina teemasta lisäosiin.

Verkkosivut ovat yksi yrityksesi tärkeimmistä markkinointi ja näkyvyyskanavista, miksi et siis panostaisi niihin?

Tähti -kuvake

Räätälöity kokonaisuus

Räätälöimme jokaisen projektimme asiakaan näköiseksi, teemme kaiken alusta asti itse, emmekä käytä esimerkiksi valmiita elementtejä. Näin varmistamme että sivustosi on nopea, brändisi mukainen ja massasta erottuva.

Paketti -kuvake

Kaikki mitä tarvitset

Saat kauttamme kaiken yritystoimintasi tueksi saman katon alta – aina webhotelleista verkkotunnuksiin ja lisäpalveluihin kuten MS365 yrityspalveluihin. Verkkosivuprojekteihimme sisältyy myös kuukausi ylläpito- ja huolenpitotukeamme!

Euro (€) -kuvake

Edullisin hinta

Hinnoittelumme on erittäin kilpailukykyinen suhteessa palveluidemme timanttiseen laatuun. Haluamme että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus loistaa verkossa siksi tarjoamme edullisempaa hinnottelua.

Verkkosivujen kulmakivet

Ammattimaiset ja toimivat sivut rakentuvat kolmen osa-alueen ympärille, joita ovat tekninen toteutus, ulkoasu ja sisältö. Me varmistamme että kaikki osa-alueet toimivat saumattomasti yhteen ja vastaavat tarpeitasi.

Tuki -kuvake

Tekninen toteutus

Tekninen toteutus on kaiken A ja Ö. Hyvin toteuteutetut sivut latautuvat nopeasti, ovat saavutettavat, standardien mukaiset sekä tarjoavat elämyksellisen käyttäjäkokemuksen.

Väripaletti -kuvake

Ulkoasu

Sivuston ulkoasu antaa käyttäjälle visuaalisen ensivaikutelman ja on erittäin tärkeässä roolissa sivuston kannalta. UIkoasun tulisi olla yhteneväinen ja brändisi mukainen. Sen tulisi olla trendikäs ja heijastaa arvojasi.

Tekstimerkki -kuvake

Sisältö

Mitä hyötyä on sivuista jotka ovat nopeat ja ulkoasullisesti hienot mutta sisällöt ovat kehnot..? Sisältöjen tärkeys on sivulla valtava, koska se on tapa viestiä verkkosivuilla ja antaa asiakkaalle tarpeellista tietoa 24/7.

Hei!

Innostuitko?

Laita meille viestiä, niin järkätään palsua ja laitetaan verkkosivusi kerralla kuntoon!

SEO -ikoni (iso)

SEO

Hakukoneoptimointi, on joukko toimenpiteitä, joiden avulla pyritään parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa. Tavoitteena on saada sivusto nousemaan korkeammalle hakutulossivuilla, erityisesti orgaanisissa hakutuloksissa. Hakukoneoptimoinnista on monia etuja, jotka vaikuttavat suoraan sivuston näkyvyyteen, liikenteeseen ja liiketoiminnan tehokkuuteen verkossa.

Usein kysyttyä

Yleisesti verkkosivujen hinnat liikkuvat 1500-3000 €, riippuen projektin laajuudesta, lisäominaisuuksista ja lisäpalveluista, kuten webhotelli.

Saamme toteutettua perustason verkkosivuprojektit kuukaudessa aina luonnostelusta valmiiseen julkaistuun lopputulokseen.

Voit itse hallita ja muokata sivustosi sisältöä ja luoda esimerkiksi uusia sivuja. Kuitenkin jos sivustollasi on ylläpito kauttamme hoidammme tietysti kaikki toivomasi muutokset puolestasi.