Luodaan yhdessä myyvä brändi

Brändi on yrityksesi sydän ja sielu, se yksilöi ja erottaa sinut kilpailijoistasi. Anna meidän luoda sinulle unelmiesi brändi, joka todella heijastaa yrityksesi arvoja.

Brändäys -ikoni (iso)

Brändi – Yrityksesi sydän

Brändi ei ole pelkästään logo tai väripaletti – se on lupaus, tunnelma ja kokemus, jonka jaamme maailman kanssa. Brändäys ei ole vain ulkoinen kuori, vaan se on kokonaisvaltainen strategia, joka juurruttaa yrityksesi DNA:han ja luo vankan perustan pitkäaikaiselle menestykselle.

Kauttamme brändisi ei ole vain tunnistettava, vaan se on tarina, joka herättää tunteita ja jää mieleen. Yhdistetään voimamme ja rakennetaan yhdessä brändi, joka kertoo tarinasi maailmalle ja jättää jälkensä markkinoille. Ota ensimmäinen askel kohti vahvempaa brändiä – ota meihin yhteyttä, ja anna meidän auttaa sinua tekemään vaikutus.

Brändäys

Mitä palvelu pitää sisällään

Räätälöimme kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Lamppu -kuvake

Suunnittelu & strategia

Pohdimme yhdessä yrityksen arvomaailmaa, visiota, missiota, brändin ääntä ja muunmuassa sitä millainen fiilis brändistä halutaan luoda. Me tiedämme mikä toimii, tuot vain ideasi meille niin loihdimme niistä sinulle kattavan suunnitelman, jonka mukaan brändiä lähdetään kehittämään.

Kynä -kuvake

Materiaalit

Luomme brändillesi upeat brändimateriaalit, kuten logot, bannerit, mainosmateriaalia, värimaailman, videomateriaaleja, PowerPoint pohjia, typografia ja mitä ikinä tarvitsetkaan. Räätälöimme tarvittavat materiaalit asiakaskohtaisesti yhdessä kanssasi. Saat monia ehdotuksia vedoksista, joista voit valita parhaat!

Kirja -kuvake

Manuaali & ohjeet

Lopuksi toteutamme kattavan brändimanuaalin ja ohjeistuksen kuinka pystyt itse edistämään brändiäsi sekä pitämään sen yhtenäisenä eri kanavissa ja paikoissa. Saat tietoosi mitä tulisi käyttää ja missäkin yhteydessä, jotta et ole yksin brändisi kanssa. Älä huoli, me kyllä autamme!

UI/UX suunnittelu

Käyttöliittymän ja käyttökokemuksen suunnittelu on avainasemassa ohjelmistokehityksessä. Käyttöliittymä on mitä käyttäjä näkee ja kokemus mitä kokee ja tuntee. Kauttamme saat UI/UX suunnittelun osana Brändäys- palveluamme. Rakennamme unelmiesi sovelluksen ulkoasun ja käyttäjäkokemuksen. Hoidamme myös suunnittelun kautta prototyypit ja esittelyversiot.

Tutustu myös ohjelmistokehityspalveluihimme.

Ota yhteyttä

Laita meille viestiä, otetaan kupit kahvia ja istaudutaan keskustelemaan siitä miten voisimme auttaa sinua brändi tai suunnitteluasioissa!