Varmistetaan näkyvyytesi hakukoneissa

Varmistamme että sivustosi on hakukoneoptimoitu ja hoidamme sen ylläpitämisen, jotta sivustosi löytyy suosituimmista hakukoneista.

Search engine optimization

Hakukoneoptimointi eli lyhyemmin SEO on joukko toimenpiteitä joiden avulla verkkosivustoa yritetään nostaa ylemmäs hakukoneiden, kuten Googlen hakutuloksissa. Mitä korkeammalla sivustosi tuloksissa tulee esille, sitä todennäköisemmin asiaa hakenut tulee sivullesi vierailemaan. Ilman minkäänlaista hakukoneoptimointia kukaan ei sattumalta löydä sivustoasi hakutuloksista.

Tuki -kuvake

Tekniset toimenpiteet

Varmistamme että sivustosi on täyttää laadukkaan hakukoneoptimoinnin vaatimukset aina koodissa asti. Teemme tarvittavat toimenpiteet, jotta hakukoneet oikeasti noteeraavat sivustosi.

Etsi teksti -kuvake

Hakusanatutkimus ja strategia

Totteutamme sivustosi luonteesta ja tarjoamiesi palveluiden perusteella kattavan avainsanatutkimuksen, jonka pohjalta toteutamme hakukoneoptimointia koskevan strategian.

Tekstimerkki -kuvake

Sisällön optimointi

Optimoimme sivustosi sisällön niin että se toimii käsi kädessä teknisen hakukoneoptimoinnin parhaiden käytäntöjen kanssa. Varmistamme myös, että mediasisältösi on reilassa ja vastaa hakukoneoptimoinnin standardeja.

Search engine marketing

Hakukonemarkkinointi eli SEM on markkinoinni tapa parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa käyttämällä rahaa. Se on tehokas tapa parantaa verkkonäkyvyyttä nopeasti ja kohdentaa mainonta potentiaalisille asiakkaille, jotka ovat aktiivisia hakemaan tietoa tai tuotteita verkosta. Yritykset voivat hyödyntää SEM-strategioita liikenteen kasvattamiseen, brändin tunnettuuden lisäämiseen ja liiketoiminnan edistämiseen verkossa.

Tutustu paketteihimme

Tarjoamme hakukoneoptimoinnin ja markkinoinnin palveluita kiinteään kuukausihintaan markkinointisi tueksi.

Starter

Tällä paketilla pääset hyvin alkuun.

29,99 €
  • Yoast SEO lisäosa
  • Meta- & alt-tekstit
  • Sisällön optimointi
  • Hakukonenäkyvyyden varmistaminen
  • Avainsanatutkimus

Enterprise

SEO & kuukausittainen SEM

99,99 € / kk
  • Aiemmat ominaisuudet +
  • Kuukausittainen SEM markkinointi
  • Viikottainen raportointi ja ylläpito
  • Kampanjoiden suunnittelu

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin laitetaan sivustosi näkymään hakukoneissa!