Fimes Logo Ota yhteyttä

Verkkokaupat

Toteutamme räätälöidyt verkkokaupat ja myyntialustat edullisesti ja varmasti. Jätä huoletta kaikki tekniikka meille ja keskity myyntiisi!

VERKKOKAUPPAA VAILLA?

Ei hätää! Toteutamme räätälöidyt verkkokaupat ja myyntialustat edullisesti ja varmasti. Rakennamme verkkokaupat käyttäen WordPressin Woocommerce- alustaa varmistaen täten lähes loputtomat päivitys- ja laajennusmahdollisuudet.

Erilaisten työkalujen avulla varmistamme että verkkokauppasi toimii ja näyttää täydelliseltä. Jätä huoletta kaikki tekniikka meidän harteillemme ja keskity itse myyntiin.


TOTEUTUS

Verkkokauppaprojektit toteutetaan projektikohtaisesti räätälöidyin toimintatavoin, joka sopii budjettiisi.

Kaikki verkkokauppaprojektit sisältävät päivitys- ja ylläpitotuen, joten voit huoletta jättää homman meille.
Totetus tapahtuu Woocommerce lisäosalla, joka on maailman suosituin verkkokauppa-alustojen pohja. Se sisältää suoraan tuoen useille lisäosille vahvistaen asemaasi myynnin suhteen. Saat haluamasi maksutavat ja muut tiedot käyttöösi. Lisäksi toimitamme kattavan ohjeistuksen hallintajärjestelmän käyttöön, jotta esimerkiksi uusien tuotteiden lisääminen on sinulle helppoa.

KIINNOISTUTKO?

Ota yhteyttä! Vastaamme mahdollisimman pian ja keskustelemme kanssasi tarkemmin siitä, miten voimme auttaa sinua. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja miten voimme räätälöidä ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi. Älä siis epäröi vaan ota meihin yhteyttä, me olemme täällä auttamassa sinua!

Pyydä tarjous