Tarjoamme kodin sivustollesi

Kauttamme saat nopeat ja vaivattomat webhotellit, jotka sijaitsevat Suomessa. Laadukkaan tuen ja nopean asiakaspalvelun ansiosta voi nauttia siitä että asiat toimivat.

wordpress webhotelli-kuvituskuva

Mikä on webhotelli?

Webhotelli on juurikin se mitä nimensäkin kertoo eli verkossa oleva hotelli, joka on tarkoitettu verkkosovelluksien kuten kotisivujen isännöintiin. Webhotelli on siis tila, jossa sivustosi operoi. Kaikki verkossa olevat palvelut ja sivustot tarvitsevat palvelimen, eli tietokoneen joka jossakin päin maailmaa ylläpitää ja isännöi palvelua.

Webhotellin valinnassa on suositeltavaa valita juuri tarkoitukseesi sopiva turvallinen ja luotettava palveluntarjoaja, joka todella välittää isännöimisestäsi. Webhotellimme sijaitsevat Suomessa, Tuusulassa palvelinkumppanimme Hetznerin palvelinsalissa, asiakasympäristönä toimii cPanel, mutta kaikkiin paketteihimme sisältyy ylläpitotuki, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään!

Miksi webhotelli juuri meiltä?

Webhotelleja tarjoavia palveluntarjoajia on netti pullollaan, jotka vain myyvät palvelujaan massana. Me taas räätälöimme paketin juuri tarvettasi varten, tarjoamme lisäksi ilmaisen ylläpito- ja asennustuen, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Nopeus -kuvake

Nopeus

Kaikki palvelimemme sijaitsevat Suomen Tuusulassa, Hetznerin huippunopeilla palvelimilla. Sijainti suomessa lähellä asiakkaitasi pienentää viivettä ja tuottaa huippunopeat latausajat.

Tuki -kuvake

Ylläpitotuki

Älä huoli! Hoidamme kaiken taustalla, voit huoletta toimittaa meille esimerkiksi vanhan sivustosi, laitamme sen pyörimään ja puuskuttamaan. Hoidamme myös pyynnöstäsi kaiken tarvitsemasi.

Prosessori -kuvake

Optimointi

Webhotellimme on optimoitu nimenomaan WordPress käyttöön, mutta taipuvat myös muuhunkin. Tarkka optimointi mahdollistaa vieläkin nopeammat yhteydet.

Tarjoamme seuraavaa

Tutustu selkeään ja edulliseen hinnoitteluume.

Pro

Laajemmille ja toiminnallisemmille sivustoille.

26,99 € / kk
 • Ylläpitotuki
 • Levytila: 50 Gb
 • Rajaton liikenne
 • 100 Sähköpostia
 • 10 SQL tietokantaa

Premium

Kun mikään ei riitä.

41,99 € / kk
 • Ylläpitotuki
 • Rajaton levytila
 • Rajaton liikenne
 • Rajattomat sähköpostit
 • Rajattomat tietokannat
 • Oikeastaan kaikki rajatonta
Sopimukset tehdään 3kk, 6kk tai 12kk laskutusvälein. Hintoihin lisätään alv 24%.
Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) .fi verkkotunnusvälittäjä -logo (värillinen)

.fi-verkkotunnukset kauttamme!

Olemme Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä, saat siis kauttamme verkkotunnukset turvallisesti ja luotettavasti erikseen tai samassa webhotellitilauksesi kanssa. Saat kauttamme tarvittaessa myös muita verkkotunnuksia, kuten .com tai .net.

.fi- verkkotunnus hintaan 9,99 € / vuosi.

Tutustu: .fi-verkkotunnusvälittäjän oppaaseemme

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan juuri tarpeisiisi sopiva paketti ja laitetaan webhotellisi tai verkkotunnuksesi kerralla kuntoon.