Ohjelmistokehitys palveluna

Etsitkö toteuttajaa projektillesi? Kauttamme saat edulliset ohjelmistokehityspalvelut.

Ohjelmistokehitystä Fimesiltä!

Kauttamme saat koko ohjelmistokehityksen kaaren yhtenä palveluna, aina suunnittelusta toteutukseen, ylläpito ja jatkokehitys huomioituna. Hyödynnämme parhaita teknologioita ja käytäntöjä toteuttaen laadukkaita ja toimivia ratkaisuja asiakkaillemme.

Olemme mahdollistajasi. Tuo ideasi meille ja me toteutamme sen yhteistyössä kanssanne. Kevyen hinnoittelumme ansiosta ei tarvitse koko kukkaroa tyhjentää, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Tarjoamme joustavuutta aina projektin ja maksunkin suhteen.

Kynä -kuvake

Suunnittelu

Tavoitteena on tiivis yhteistyö tarpeiden ja tavoitteiden ymmärtämiseksi varmistaen ratkaisujen odotusten täyttäminen ja vahvan pohjan projektin onnistumiselle.

Peace -käsimerkki -kuvake

Toteutus

Panostamme laatuun, tehokkuuteen, kestävyyteen ja skaalautuvuuteen hyödyntäen parhaita teknologioita ja käytäntöjä suunnitelmien käytäntöön tuomiseksi.

Tuki -kuvake

Ylläpito & jatkokehitys

Huolehdimme softan toimivuudesta ja turvallisuudesta tarjoten tukea liiketoiminnan jatkumiselle, samalla kehittäen järjestelmää muuttuviin tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Ota yhteyttä

Onko sinulla idea?

Ohjelmistokehitys on laaja-alainen kokonaisuus, oli asiasi kuinka suuri taikka pieni, olemme täällä auttamassa sinua. Ota meihin yhteyttä.