Digi-markkinointi

Haluatko boostata markkinointiasi? Somessa tehtävä digimarkkinointi ja maksulliset mainoskampanjat ovat tehokas tapa vahvistaa myyntiä ja markkinointiasi.

digitaalinen markkinointi, monia somealustojen logoja -ikoni

Mitä se on?

Digitaalisella markkinoinnilla tarkoitetaan maksullisia mainoskampanjoita saatavilla oleviin sosiaalisen median kanaviin, hakukoneisiin ja muihin digitaalisiin kanaviin. Se on tehokas tapa kohdentaa palveluita ja kampanjoitasi tarkan kohderyhmän silmille.

Markkinointi on suhteellisen edullista sen tuloksiin nähden. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi ja varmistamme kampanjoidesi näkyvyyden. Ota meihin siis yhteyttä jos tarvitset digitaalisen markkinoinnin palveluita!

Kaavio -kuvake

Hallinta & seuranta

Voimme seurata ja hallita kampanjan suorituskykyä, kävijöiden käyttäytymistä ja muita avainindikaattoreita reaaliajassa. Pystymme tekemään nopeasti ratkaisuja kampanjan tehostamiseksi, joka johtaa entistä parempiin tuloksiin.

Ihmiset -kuvake

Kohderyhmä

Digitaalinen markkinointi mahdollistaa erittäin tarkan kohdentamisen. Voimme määritellä mainoksesi näkymään tiettyjen demografisten tietojen, käyttäytymisen tai kiinnostuksen kohteiden perusteella. Personointi on helppoa, jolloin voimme räätälöidä viestisi eri kohderyhmille.

Nopeus -kuvake

Tehokkuus

Digitaalinen markkinointi mahdollistaa kampanjan käynnistämisen nopeasti. Mainosten luominen, muokkaaminen ja julkaiseminen tapahtuvat digitaalisilla alustoilla välittömästi.

Aloita heti!

Kauttamme saat nostettua digimarkkinointisi seuraavalle tasolle! Hoidamme kaiken tarvittavan puolestasi aina sisällön ideoinnista sen tekniseen toteutukseen. Saat kampanjan aikana ja päätteeksi kattavat raportit sen menestyksestä. Valvomme ja ylläpidämme kampanjoitasi.

Hinnoittelumme on yksinkertaista, maksat vain tehdystä työstä tuntihinnastomme mukaisesti. Lisäksi kustannat itse kampanjoissa käytettävät mainosbudjetit, jotka laskutamme sinulta ennen kampanjoiden julkaisua.

Ota yhteyttä

Laita meille koodia, niin laitetaan palvelusi tai tuotteesi todella näkymään!