13.2.2024

Fimes: Back in business

Eeli Grén

🩵 Fimes on palannut uuteen vuoteen täynnä intoa ja energiaa! 🎉

Saavumme uuteen vuoteen ryminällä – olemme uudistuneet kokonaisvaltaisesti. Uudet verkkosivumme on nyt julkaistu ja ne ovat löydettävissä päivitetyn palveluvalikoiman kera osoitteesta www.fimes.fi.

Kuuntelimme toiveitanne – saimme paljon palautetta viime vuonna sellaisista palveluista, joille olisi ollut kysyntää. Palveluvalikoimastamme löytyy nyt täysin uusia palveluja, jotka mahdollistavat asiakkailemme sujuvamman arjen, sillä me pystymme hoitamaan asiakkaidemme puolesta entistä enemmän asioita.

Palveluvalikoimamme ei ole ainoa asia, joka on uudistuu vuodelle 2024 – brändimme meni viime vuodesta mukkelis makkelis ja nyt saavumme pelikentille uuden brändin kanssa, joka on tyylikäs, moderni ja viestii laatua.

Missiomme on saada asiakkaamme menestymään digitaalisessa maailmassa ja olla näiden kumppaneina tarjoamassa omaa ammattitaitoamme digimaailman eri osa-alueilla. Mielestämme kaikilla on oikeus laadukkaisiin palveluihin kustannustehokkaasti – oli kyseessä sitten pieni yhdistys tai suuri yritys.

Tulemme seuraavien viikkojen aikana julkaisemaan aktiivisesti tänne somen puolelle tietoa mm. uudesta brändistämme, palveluistamme ja suunnitelmistamme vuodelle 2024 – Stay Tuned!

Aloitamme nyt siis toimintamme jälleen täydellä höyryllä, joten laitetaanko sun digimaailma ensimmäisenä kuntoon? Laita meille koodia [email protected] tai vaihtoehtoisesti yhteydenottolomakkeemme kautta!

Tämä artikkeli on myös julkaistu muissa sosiaalisen median kanavissamme: